Partners

Het was in het kleine dorpje José Walter dat de eerste stapjes werden gezet van wat niet veel later het project Piano Posso zou worden. José Walter had niet echt iets van een favela, het was meer gewoon een plek van vele vrienden. 
 

Het begon allemaal met een garage waarvan we gebruik konden maken. Met veel enthousiasme werd ze hersteld, opgeknapt en opsmukt. Maar familiale omstandigheden van de eigenaars maakten dat het liedje niet lang duurde. De garage moest worden teruggeven en alles was voor niets geweest…

 

Gelukkig werd door enkele sympathisanten al snel een nieuwe locatie voorgesteld, in de favela Granja Portugal deze keer. Een vrij gevaarlijke woonwijk, maar perfect geschikt voor een project als het onze. Opdat we niet opnieuw in een garage-scenario zouden terechtkomen werd de grond voor de zekerheid maar meteen aangekocht. 

De bewoners van de site zijn de vrijwilligers, de bewakers en andere medewerkers van het project. Met name bewoning en bewaking zijn erg belangrijk om plunderingen en vandalisme te voorkomen. 
 

De bouw startte van nul en verloopt bij gebrek aan financiële middelen gestaag, naarmate van wat er binnenkomt aan gelden. De materialen zijn duur, maar gelukkig zijn de werkkrachten wél gratis. 

Piano Posso dankt ...

Klik op het logo om meer te weten komen over onze partners.

 

Organizador do projeto: Willy Janssen

Maatschappelijke zetel: Nieuwstraat 28 9100 Sint-Niklaas (Bélgica)

Rekeningnummer Koning Boudewijnstichting IBAN BE10 0000 0000 0404  (BIC BP0TBEB1)

Met als mededeling ***128/3060/00066***

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

 

​Telefoon +32 0475 820 950 of +5585(9)85409922 (Brasil)

pianoposso@gmail.com

janssen.willy@hotmail.com

  • Facebook Social Icon
Sint Niklaas logo.jpg
Bisdom Mechelen.jpg
VierdePijler_Logo_Baseline_RGB.jpg
leraarszg_3.jpg
koning-boudewijnstichting-vector-logo.pn
FacebookCover.png

©2018 by Piano Posso & Joost Elli voor Schrift.